Home

De har gjort det før, og nu gør de det så igen. Denne gang omhandler det så 23.000 biler alene i Danmark, grundet problemer med styretøjet.

De tilbagekaldte biler er Toyota Avensis: 1,6 og 1,8 motorer, med produktionsår fra August 2002 til Oktober 2008, Toyota Corolla fra Juli 2001 til Marts 2004 og Toyota Prius fra Juni 2003 til Marts 2004.

Hos Prius er det vandpumpen der er problemet. resten er feltet er styretøjet der er problemet.

Ejere af de ovenstående bilmodeller skal dog ikke være nervøse for at køre i deres biler. meldingen er ikke ens betydning med, at der er problemer med hver eneste bil. Men Toyota gør det blot, for at lave tjek på dem.

Dog er der visse symptomer hvorved man skal passe på. Oplever man meget ratslør, eller hører mærkelige lyde fra styretøjet, så bør man kontakte sin lokale Toyotaforhandler.

De danske ejere af modellerne vil blive kontaktet af Toyota, der i skrivende stund er ved at tjekke stelnumre på bilerne således at de kan komme i kontakt med ejerne.

På verdensplan er det hele 2,77 mio. biler som er omfattet.

Dette kommer bare en måned efter, at Toyota måtte udsende tilbagekaldelse på hele 7,4 mio. biler, grundet af, at den elektriske kontakt til vinduerne udgjorde en brandfare.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s